آمریکا به همسایه ایران جنگنده F۳۵ می‌دهد ریاست‌جمهوری عراق: از تصمیم کمیته مسدودسازی اموال اطلاع نداشتیم آمریکا فروش تراشه به ایران و چین را ممنوع می‌کند مسکو: منتظر واکنش آمریکا به گفت‌وگوی پوتین و ویتکاف هستیم پوتین: مراکز قدرت جدیدی در جهان در حال شکل‌گیری است پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن

حماس: عادی‌سازی، مشوّق حملات رژیم صهیونیستی به مسلمانان است

سخنگوی جنبش حماس در واکنش به حملات رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه، گفت که عادی‌سازی روابط کشورهای عربی با صهیونیستها باعث این تجاوزات شده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۹ - ۰۵ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 25
کد خبر: ۶۸۱۶۵

به گزارش راهبرد معاصر «حازم قاسم» سخنگوی جنبش حماس حملات روز گذشته رژیم صهیونیستی به قنیطره سوریه را محکوم کرد.

خبرگزاری سما فلسطین به نقل از قاسم گزارش داد، بمباران قنیطره واقع در جولان اشغالی سوریه توسط رژیم صهیونیستی، یک «تجاوز وحشیانه و جنجال صهیونیستی علیه سراسر منطقه است».

وی تصریح کرد، حملات مداوم به سوریه در ادامه جنایات اشغالگری است که علیه ملت فلسطین و همه ملت‌های منطقه ادامه دارد.

این مسئول حماس ادامه داد، این تجاوز تنها چند روز پس از بازدید مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا از جولان اشغالی صورت گرفته است که به منزله مشارکت عملی آمریکا در این تجاوز است.

قاسم تصریح کرد، این تجاوز همچنین با تلاش برخی طرفهای منطقه‌ای برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی همزمان شده است.

وی خاطر نشان کرد، عادی‌سازی، رژیم صهیونیستی را تشویق می‌کند که به تجاوز خود ادامه داده و آن را افزایش دهد.

سخنگوی حماس در پایان گفت: «تداوم حملات صهیونیستی به امت [اسلام] باعث شده است که گروههای پویای همه اقشار امت اسلامی، برای مقابله با طرح صهیونیسم و بیرون راندن آن از اراضی عربی، هم‌افزایی داشته باشند و متحد شوند».

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار